Κύριε, κυρία

Αναφέρομαι στην κάτωθεν καταγγελία στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης εναντίον των ιατρών Βάκαλου  και Αργυριάδη  του ΙΣΣ. Επισυνάπτω και τον ΓΕΔΔ.
Η επικοινωνία αυτή αναφέρεται στον εάν οι δύο ιατροί είναι σε διαθεσιμότητα ή αν συνεχίζουν να εργάζονται παράνομα όντας υπόδικοι και εάν ο ΙΣΣ τα πλήρη στοιχεία τους έχει στείλει  στο Γενικό Συμβούλιο Ιατρών Μ Βρετανίας όπως εζητήθη από εμένα και από το ίδιο το Συμβούλιο της Μ Βρετανίας.

Iωάννης Τοσουνίδης

 

20-6-2017

 

Αξιότιμο τμήμα ΓΕΔΔ

Αφού στη σημερινή επικοινωνία με τον ΓΕΔΔ η υπάλληλός σας υποστήριξε πως η καταγγελία 6030 31.3.2015εναντίον του ΙΣ Αθηνών έχει αποσυρθεί σας στέλνω νέα επώνυμη καταγγελία εναντίον
1. Των ιατρών του ΙΣ Σερρών Βάκαλου και Αργυριάδη.
2. Των ιατρων του ΙΣ Αθηνών Πατούλη και Βασιλείου.
3. Της  υπαλλήλου του ΙΣ Πειραιά Ανδρεαδέλη για δήθεν ύπαρξη εγγράφου good standing για μεταγραφές ιατρών μεταξύ συλλόγων της χώρας.
4. Του διοικητικού τμήματος του ΙΣ Θεσσαλονίκης το οποίο δεν έλαβε υπόψιν τις πληρωμές του Α εξαμήνου 2014  και έστειλε λανθασμένες πληροφορίες για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες μου προς ΙΣ Θεσσαλονίκης.
Η καταγγελία αυτή θα σταλθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και θα ενημερωθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος Μεγάλης Βρετανίας για τα ονόματα των εμπλεκόμενων ιατρών.
Σας υπενθυμίζω ότι η 64036/14 και 33900/15 ΕΔΑΔ υπόθεση Ιωάννης Τοσουνίδης εναντίον του Η Βασιλείου δεν έχει ακόμη σταλεί στον ΟΗΕ.

Με εκτίμηση

Ι Τοσουνίδης

Advertisements