10-6-2017

Σας αποστέλλω επικοινωνία του ενδιαφέροντός σας που έχει σταλθεί στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, Ιατρικό Σύλλογο Θ/νικης. Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” στις  στα πλαίσια της 64036/14 και 33900/15 ΕΔΑΔ υπόθεσης “Ιωάννης Τοσουνίδης εναντίον Ηνωμένου Βασιλείου”.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Τοσουνίδης

 

Προς Ιατρικό Σύλλογο Θες/νικης

Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

 

9-6-2017

 

Αξιότιμε κύριε κυρία

 

 

Καθώς αναμένω την αίτηση εγγραφής στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και τη διαδικασία μεταφοράς των εγγράφων μου απο τον ΙΣ Θεσσαλονίκης στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά σας επισυνάπτω την ενημέρωση που έκανα στον Ιατρικό Σύλλογο της France Comte στην Γαλλία (θα ακολουθήσουν ανάλογες ενημερώσεις και άλλων ιατρικών συλλόγων) καθώς και την περίπτωση της αυτοκτονίας του ιατρού Ιωάννη Δουρίδα στην Αγγλία το 2016  έτσι όπως μεταδόθηκε στο ΒΒC (http://www.bbc.com/news/uk-england-hampshire-35550663)  και έτσι όπως εμφανίστηκε στην Ελλάδα. https://vetonews.gr/eleutherovima/item/26196-to-sygkinitiko-antio-ston-38-xrono-giatro-apo-to-velvento-pou-pethane-sto-southampton-tis-agglias-opou-ergazotan-os-maieftiras-gynaikologos.

Σας υπενθυμίζω πως ο ιατρός Δουρίδας αυτοκτόνησε στο στάδιο της πολύ αρχικής διαδικασίας κατηγοριών  χωρίς καν η υπόθεσή του να μεταφερθεί στο GMC και  χωρίς να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε δικαστήριο της Αγγλίας.

 

Με εκτίμηση

 

Ιωάννης Τοσουνίδης

Advertisements